Griesmeelpap met banaan en mango

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 02/16/2021 - 19:45
Bereidingswijze
Pel de banaan. Snij de banaan in blokjes en doe ze in een mengbeker of het potje van een hakmolentje.
Voeg de melk toe en pureer.
Verhit de bananenmelk in een steelpan en breng zachtjes tot het kookpunt.
Schil de mango en snij de vrucht in blokjes. Was de blauwe bessen.
Verdeel een laag mango en bessen over 2 schalen.
Als de melk kookt dan voeg je de griesmeel toe. Roer zachtjes en laat de pap al kokend indikken.
Proef en voeg zoetstof of honing toe naar wens.
Verdeel de pap over de schaaltjes en verdeel er de rest van het fruit over.
Werk af met een snuifje kaneel en serveer.
Heerlijk om lauwwarm te eten.
Afbeelding
Griesmeelpap met banaan en mango
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Prima vullend ontbijt of 4-uurtje!#bananenpap #griesmeel #semoule #topontbijtje
De link naar het recept vind je hier: https://www.time2cook.be/recipe/griesmeelpap-met-banaan-en-mango/
Ingrediënten
3 kleine of 2 grote banaan
1 mango
200 g blauwe bessen
80 g griesmeel
50 cl ongezoete amandelmelk
1 snuifje kaneelpoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
Hakmolentje of staafmixer
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Caribisch
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1485861
Homepage ID
2998151
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Kippenei eiwitvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Author Image
Elkemie
Gelegenheid