Bereidingswijze
Maak van de bloem, het ei en de melk een beslag.
Maak de aardappelen schoon en rasp deze, voeg dit bij het beslag.
Breng deze op smaak met tijm, rozemarijn en een snuf zout.
Bak in een pan of op Teppan Yaki plaat de aardappelkoekjes met een beetje vetstof (bijv. boter) om en om.
Maak de aardappelen schoon en rasp deze, voeg dit bij het beslag.
Breng deze op smaak met tijm, rozemarijn en een snuf zout.
Bak in een pan of op Teppan Yaki plaat de aardappelkoekjes met een beetje vetstof (bijv. boter) om en om.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijgerecht bij eendenborst sousvide gegeten
Smaakte erg lekker!
Smaakte erg lekker!
Ingrediƫnten
1 kg jonge vastkokende aardappel
Verse tijm naar smaak
Verse rozemarijn naar smaak
1,5 dl melk
1 ei (M)
100 gr patentbloem
Flinke snuf zout
Verse tijm naar smaak
Verse rozemarijn naar smaak
1,5 dl melk
1 ei (M)
100 gr patentbloem
Flinke snuf zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Rasp, beslagkom, garde, koekenpan.
Leuke tips
Ook lekker met hamreepjes!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1485859
Homepage ID
1424654
Teller
0
Bron
https://www.atag.nl/recepten/hoofdgerecht/eend
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Notenvrij
Sojavrij
Gelegenheid