Bereidingswijze
Begin met de bodem te bedekken met de uitgelekte selderij, besmeer het met een laagje mayonaise of yogonaise, dan een laagje met de eieren, tussen elke laag bestrijken met de yogonaise of de mayonaise, dan de stukjes ham of kip weer mayonaise of yogonaise, stukjes ananas, mayonaise, dan de appels, weer mayonaise, dan de fijngesneden stukjes prei daar eindig je mee daarboven dan geen mayonaise meer, dan dek je het af met plastic folie + deksel erop dan laat je de schotel een dag intrekken in de koelkast dan kunnen de ingrediƫnten goed inwerken
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
De mensen die deze salade hebben gegeten vonden het allemaal zo lekker, dat ze het recept aan me vroegen.
Ingrediƫnten
1 pot selderij in het zuur, 5 hardgekookte eieren, 1 ons vleeswaren kipfilet of ham, 1 blikje mais crisp, 1 blikje ananas 2 appels, 2 prei, 1 grote pot mayonaise of yogonaise.
Hulpmiddelen & keukengerei
Schaal met deksel de voorbereiding, Laat de selderij goed uitlekken (mag niet meer vochtig zijn) snijd alles in kleine stukjes.
Leuke tips
Lekker met stokbrood en frites.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1485835
Homepage ID
2998961
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid