Bereidingswijze
-Snipper de sjalot fijn.
-Hak de hazelnoten grof.
-Snijd de courgette in spaghetti met een mandoline of spiraalsnijder.
-Meng de balsamicocrème met de zure room en kruid met peper en zout.
-Kleur de sjalot in boter.
-Voeg driekwart van de gehakte hazelnoten toe en de courgette-spaghetti.
-Roerbak kort tot de courgette beetgaar is.
-Bak in een andere pan de sint-jakobsnoten kort langs beide kanten in boter. Kruid met peper en zout.
-Schik de courgettini op een bord. Verdeel de sintjakobsnoten erover. Werk af met de zure room en de rest van de gehakte nootjes
-Hak de hazelnoten grof.
-Snijd de courgette in spaghetti met een mandoline of spiraalsnijder.
-Meng de balsamicocrème met de zure room en kruid met peper en zout.
-Kleur de sjalot in boter.
-Voeg driekwart van de gehakte hazelnoten toe en de courgette-spaghetti.
-Roerbak kort tot de courgette beetgaar is.
-Bak in een andere pan de sint-jakobsnoten kort langs beide kanten in boter. Kruid met peper en zout.
-Schik de courgettini op een bord. Verdeel de sintjakobsnoten erover. Werk af met de zure room en de rest van de gehakte nootjes
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker feestelijk
Ingrediënten
12 sint-jakobsnoten
1 sjalot
1 courgette
50 g hazelnoten
150 g zure room
2 el balsamicocrème
peper en zout
olijfolie
hazelnootolie
1 sjalot
1 courgette
50 g hazelnoten
150 g zure room
2 el balsamicocrème
peper en zout
olijfolie
hazelnootolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1485785
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
lekker van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid