Sint-jakobsnoot, courgettini en hazelnoot

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 02/13/2021 - 08:07
Bereidingswijze
-Snipper de sjalot fijn.
-Hak de hazelnoten grof.
-Snijd de courgette in spaghetti met een mandoline of spiraalsnijder.

-Meng de balsamicocrème met de zure room en kruid met peper en zout.

-Kleur de sjalot in boter.
-Voeg driekwart van de gehakte hazelnoten toe en de courgette-spaghetti.
-Roerbak kort tot de courgette beetgaar is.

-Bak in een andere pan de sint-jakobsnoten kort langs beide kanten in boter. Kruid met peper en zout.

-Schik de courgettini op een bord. Verdeel de sintjakobsnoten erover. Werk af met de zure room en de rest van de gehakte nootjes
Afbeelding
Sint-jakobsnoot, courgettini en hazelnoot
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker feestelijk
Ingrediënten
12 sint-jakobsnoten
1 sjalot
1 courgette
50 g hazelnoten
150 g zure room
2 el balsamicocrème
peper en zout
olijfolie
hazelnootolie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1485785
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
lekker van bij ons
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid