Coppakroketje gevuld met mascarpone

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/11/2021 - 09:33
Bereidingswijze
-Meng de mascarpone met de parmesaan en kruid met peper en zout.

-Neem een sneetje coppa, leg hierin 1 koffielepel kaasmengsel, 1 blaadje basilicum en 1 zongedroogd tomaatje. Plooi het sneetje dicht en plooi er aan de bovenkant nog een sneetje coppa over. Maak een mooi buideltje.

-Bak het kroketje:

Klop het ei los en wentel hierin het coppabuideltje, rol daarna in paneermeel en bak in een pan in een beetje olijfolie.
Afbeelding
Coppakroketje gevuld met mascarpone
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk, lekker deze borrel kroketjes van coppa en mascarpone
Ingrediƫnten
8 sneetjes coppa
100 gr mascarpone
2 el geraspte parmesaan
4 basilicumblaadjes
4 kleine zongedroogde tomaten
1 ei
paneermeel - olijfolie - zout - peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1485751
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
njam
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid