Bereidingswijze
-Splits de eieren.
-Meng de zachte boter met de suiker en vanillesuiker.
-Voeg de eidooiers, olie en melk toe. Meng er geleidelijk de gezeefde bloem onder en meng tot een mooi, glad beslag.
-Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig onder het beslag.
-Laat het wafelijzer heet worden, smeer het in met wat olie en bak de wafels goudbruin. Laat afkoelen op een taartrooster.
-Meng de zachte boter met de suiker en vanillesuiker.
-Voeg de eidooiers, olie en melk toe. Meng er geleidelijk de gezeefde bloem onder en meng tot een mooi, glad beslag.
-Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig onder het beslag.
-Laat het wafelijzer heet worden, smeer het in met wat olie en bak de wafels goudbruin. Laat afkoelen op een taartrooster.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zin in heerlijk zachte 'Valentijn' bewaarwafeltjes? Maak een grote hoeveelheid en je kan er dagenlang van smullen... als je de verleiding kan weerstaan natuurlijk.
Ingrediƫnten
250 g zachte boter
250 g kristalsuiker
1 zakje vanillesuiker
3 eieren
1 tl arachide-olie
150 ml melk
500 g zelfrijzende bloem
250 g kristalsuiker
1 zakje vanillesuiker
3 eieren
1 tl arachide-olie
150 ml melk
500 g zelfrijzende bloem
Hulpmiddelen & keukengerei
wafelijzer met een hart vorm
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1485595
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
lekker van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid