Geitenkaassalade met blauwe bessen en hazelnoten van Janny van der Heijden

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/27/2021 - 17:27
Bereidingswijze
Begin met de Parmezaanskoekjes. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en teken hierop vier cirkels van 8-20 cm . Verdeel de kaas over de cirkels en bak in 8-10 minuten goudbruine kaaskletskopjes.

Maag een vinaigrette door olie en azijn te mengen en op smaak te bregen met zout en peper. Strooi er een paar bessen bij en wrijf ze fijn in een vinaigrette. Meng de vinaigrette door de salade.

Rooster de hazelnoten kort in een droge koekenpan, laat ze uitdampen en hak de helft fijn. Strooi de gehakte noten boven op de plakken geitenkaas en druk aan. Verdeel de salade over vier bordjes, schik hierop de geitenkaas en strooi daar de bessen en de rest van de noten omheen. Garneer elk bord met Parmezaankletskopjes.



Afbeelding
Geitenkaassalade met blauwe bessen en hazelnoten van Janny van der Heijden
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Leuk en lekker recept. Echt proberen. 
Ingrediënten
4 el olijfolie
1 1/2 el witte balsamicoazijn
zout en peper
200 gr blauwe bessen
ca 250 gr salade van gemengde groenten
4 schijven zachte geitenkaas
60 gr hazelnoten.
eventueel Parmezaanse-kaaskletskopjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Leuke tips
xx
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1485377
Homepage ID
928843
Teller
4
Bron
Janny van der Heijden
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Author Image
marianneoud
Gelegenheid