Bereidingswijze
Breng in een grote pan 1 liter water ,et de funghi porcini en bouillontabletten aan de kook. Bind de Italiaanse kruiden met een stukje keukentouw bij elkaar. Zo kun je straks weer makkelijk uit de bouillon vissen. Doe de verse kruiden in de bouillon, zet het vuur laag en laat 20 minuten met de deksel op de pan trekken.
Veeg ondertussen de paddenstoelen eventueel schoon met keukenpapier. Snijd grote paddenstoelen in stukken. Voeg de paddenstoelen aan de bouillon toe en warm 5 minuten mee. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Verwijder de Italiaanse kruiden en garneer de bouillon met de bieslook.
Veeg ondertussen de paddenstoelen eventueel schoon met keukenpapier. Snijd grote paddenstoelen in stukken. Voeg de paddenstoelen aan de bouillon toe en warm 5 minuten mee. Snijd ondertussen de bieslook fijn. Verwijder de Italiaanse kruiden en garneer de bouillon met de bieslook.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Leuk en lekker als een voorgerechtjes. Niet te moeilijk te maken en toch apart.
Ingrediƫnten
15 gr gedroogde funghi porcini (eekhoorntjesbrood)
2 paddenstoelenbouillontabletten
1 bakje verse italiaanse kruidenmix
200 gr paddenstoelen voor pasta (bijvoorbeeld bundelwamen0
1/2 bakje verse bieslook
2 paddenstoelenbouillontabletten
1 bakje verse italiaanse kruidenmix
200 gr paddenstoelen voor pasta (bijvoorbeeld bundelwamen0
1/2 bakje verse bieslook
Hulpmiddelen & keukengerei
Touw
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1485369
Homepage ID
928843
Teller
0
Bron
Vol smaak
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid