Bereidingswijze
1 Pel en snipper de sjalot. Pel en pers de knoflook. Snij de peperkoek in blokjes. Verhit een klontje boter in een steelpan en stoof de sjalot, de knoflook en de peperkoek 5 minuten aan.
2 Schenk er de rode wijn bij en laat even inkoken. Roer er de wildfond door en laat de saus tot de gewenste dikte inkoken.
3 Zeef de saus. Breng op smaak met de uienkonfijt.
2 Schenk er de rode wijn bij en laat even inkoken. Roer er de wildfond door en laat de saus tot de gewenste dikte inkoken.
3 Zeef de saus. Breng op smaak met de uienkonfijt.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk bij Uw wildfondue
Ingrediënten
2 el uienconfituur
1 sjalot
1 knoflookteentje
1/2 plakje peperkoek
10 cl rode wijn
30 cl wildfond
boter
1 sjalot
1 knoflookteentje
1/2 plakje peperkoek
10 cl rode wijn
30 cl wildfond
boter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1484615
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid