Bereidingswijze
1 Meng de misopasta met het suiker en mirin.
2 Snij de biefstuk in dunne reepjes, meng met de misomarinade en wikkel de reepjes rond een fonduestokje.
3 Doe in de fondue.
2 Snij de biefstuk in dunne reepjes, meng met de misomarinade en wikkel de reepjes rond een fonduestokje.
3 Doe in de fondue.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=18pxMaak zelf de vleesjes voor je fondue-avond een lekker onderdeel van het fonduegebeuren
Ingrediënten
1 biefstuk
4 el misopasta
2 el suiker
4 el mirin
4 el misopasta
2 el suiker
4 el mirin
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1484473
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid