Bereidingswijze
1. Roerbak de groenten
2. Blus de groenten met Ricard
3. Snij de tomaten in blokjes en voeg de tomatenblokjes en puree toe
4. Voeg room toe
5. Voeg ketchup toe tot het een dikke rood kleurige saus is
6. Voeg naar smaak sriracha en kruiden toe
7. Laat de saus koken tot gewenste dikte
8. Bak de garnalen in een aparte pan en kook de tagliatelle en meng deze met de saus
2. Blus de groenten met Ricard
3. Snij de tomaten in blokjes en voeg de tomatenblokjes en puree toe
4. Voeg room toe
5. Voeg ketchup toe tot het een dikke rood kleurige saus is
6. Voeg naar smaak sriracha en kruiden toe
7. Laat de saus koken tot gewenste dikte
8. Bak de garnalen in een aparte pan en kook de tagliatelle en meng deze met de saus
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het is een pikante romige pasta met een anijs smaak door de Ricard
Ingrediƫnten
100 ml Ricard
2 vleestomaten
Ketchup
140 gr Tomaten puree
0,5L Room
Groente
Gamba's
Peper
Zout
Italiaanse kruiden
Piment
Dragon
Sriracha
Tagliatelle
2 vleestomaten
Ketchup
140 gr Tomaten puree
0,5L Room
Groente
Gamba's
Peper
Zout
Italiaanse kruiden
Piment
Dragon
Sriracha
Tagliatelle
Hulpmiddelen & keukengerei
Hapjespan
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1483897
Homepage ID
2392603
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid