Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 220 graden
Bladerdeegplakjes ontdooien
Spekjes/gehakt bakken
Als dat gaar is groente even meebakken
Taartvorm bekleden met bladerdeeg
Vlees groentemengsel in de vorm doen
Eieren met kookroom, kaas en Italiaanse kruiden mengen en over het groentemengsel gieten.
+/- 25-30 min in de oven.
Eet smakelijk!
Bladerdeegplakjes ontdooien
Spekjes/gehakt bakken
Als dat gaar is groente even meebakken
Taartvorm bekleden met bladerdeeg
Vlees groentemengsel in de vorm doen
Eieren met kookroom, kaas en Italiaanse kruiden mengen en over het groentemengsel gieten.
+/- 25-30 min in de oven.
Eet smakelijk!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ons gezin is erg gek op hartige taarten en deze is favoriet.
Ingrediƫnten
300 gram gerookte spekjes/500 gram gehakt gekruidt
Zak Italiaanse groente
5 eieren
Zakje geraspte kaas
200 ml kookroom/slagroom
Italiaanse kruiden
Pakje bladerdeeg
Zak Italiaanse groente
5 eieren
Zakje geraspte kaas
200 ml kookroom/slagroom
Italiaanse kruiden
Pakje bladerdeeg
Hulpmiddelen & keukengerei
Taartvorm
Leuke tips
Hier en daar een gehalveerd cherrytomaatje bovenop staat erg leuk en smaakt ook nog eens lekker.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1483561
Homepage ID
2975209
Teller
1
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid