Aardappelpannetje met champignons, lente-uitjes en feta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/01/2020 - 13:45
Bereidingswijze
Olie verhitten in de koekenpan. Aardappelschijfjes hierin bruin bakken.
Champignons erbij en even meebakken tot ze kleur aannemen. Op smaak maken met peper en zout.
Lente-uitjes toevoegen en al omscheppend 2 minuten meebakken.
Feta erover verkruimelen.
Eventueel wat peterselie erover.


Afbeelding
Aardappelpannetje met champignons, lente-uitjes en feta
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Koelkast leeggemaakt met wat resten wat dit lekkere pannetje als bijgerecht opleverde.
Ingrediƫnten
2 eetlepels olijfolie
3 aardappelen in schijfjes, voorgekookt
50 gram champignons, in plakjes
3 lente-uitjes, schoongemaakt, gesnipperd
50 gram feta, verkruimeld
Peper, zout
Gehakte peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan
Leuke tips
Lekker bijgerecht, bijvoorbeeld bij sperziebonen en een balletje gehakt of een omelet.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1483131
Homepage ID
886977
Teller
30
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Author Image
pwiggers
Gelegenheid