Bereidingswijze
Olie verhitten in de koekenpan. Aardappelschijfjes hierin bruin bakken.
Champignons erbij en even meebakken tot ze kleur aannemen. Op smaak maken met peper en zout.
Lente-uitjes toevoegen en al omscheppend 2 minuten meebakken.
Feta erover verkruimelen.
Eventueel wat peterselie erover.
Champignons erbij en even meebakken tot ze kleur aannemen. Op smaak maken met peper en zout.
Lente-uitjes toevoegen en al omscheppend 2 minuten meebakken.
Feta erover verkruimelen.
Eventueel wat peterselie erover.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Koelkast leeggemaakt met wat resten wat dit lekkere pannetje als bijgerecht opleverde.
Ingrediƫnten
2 eetlepels olijfolie
3 aardappelen in schijfjes, voorgekookt
50 gram champignons, in plakjes
3 lente-uitjes, schoongemaakt, gesnipperd
50 gram feta, verkruimeld
Peper, zout
Gehakte peterselie
3 aardappelen in schijfjes, voorgekookt
50 gram champignons, in plakjes
3 lente-uitjes, schoongemaakt, gesnipperd
50 gram feta, verkruimeld
Peper, zout
Gehakte peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan
Leuke tips
Lekker bijgerecht, bijvoorbeeld bij sperziebonen en een balletje gehakt of een omelet.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1483131
Homepage ID
886977
Teller
30
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Gelegenheid