Bereidingswijze
Zet de prosecco, wodka en de glazen (flutes) 3 uur van tevoren in de koelkast. Snijd van de limoen 8 dunne schijfjes en snijd ze tot de helft in.
Doe het citroensorbetijs - enige tijd van tevoren uit de vriezer halen zodat het een beetje zacht wordt - in een kom.
Klop met een mixer beetje bij beetje de prosecco en de wodka erdoor .Schenk de sgroppino in de glazen en steek een limoenschijfje op elk glas.
Doe het citroensorbetijs - enige tijd van tevoren uit de vriezer halen zodat het een beetje zacht wordt - in een kom.
Klop met een mixer beetje bij beetje de prosecco en de wodka erdoor .Schenk de sgroppino in de glazen en steek een limoenschijfje op elk glas.
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker tussen twee gangen door of als welkomstkomstdrankje
Ingrediƫnten
500 ml prosecco
100 ml wodka
1 limoen (schoongeboend)
1 liter citroensorbetijs
100 ml wodka
1 limoen (schoongeboend)
1 liter citroensorbetijs
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer
Leuke tips
Serveer direct
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1482681
Homepage ID
2790971
Teller
48
Bron
AH recepten
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid