Bereidingswijze
1. Om mee te beginnen haal je de stelen uit de champignons zodat je ze beter kan schoonmaken. Als de champignons zijn schoongemaakt, leg je de champignons op een beboterde bakplaat.
2. Voeg daarna de stelen met de room toe en stoof ze gaar totdat je ze makkelijk kan purereren. Kook het puree helemaal in top de smaken af met Escarienne Mix en een vleugje Culitel.
3. Als dat allemaal gedaan is, kan je het mengsel de champignonknoppen vullen. Strooi vervolgens kaas over de champignons en gaar ze rustig door in een oven van 130 graden celcius voor circa 10 min.
2. Voeg daarna de stelen met de room toe en stoof ze gaar totdat je ze makkelijk kan purereren. Kook het puree helemaal in top de smaken af met Escarienne Mix en een vleugje Culitel.
3. Als dat allemaal gedaan is, kan je het mengsel de champignonknoppen vullen. Strooi vervolgens kaas over de champignons en gaar ze rustig door in een oven van 130 graden celcius voor circa 10 min.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze recepten zijn van Marc Veltman. Marc Veltman fungeert al jaren als bruggenbouwer tussen de werelden van marketing en product-ontwikkeling. Van idee tot een industrieel maakbaar product. Sinds dit jaar verkoopt Marc Veltman ook zijn eigen Melanges en smaakversterkers en deelt zijn heerlijke recepten via Puur Veltman. De melanges die in dit recept gebruikt worden zijn: Culitel en Escarienne mix.
Ingrediënten
20 grote champignons
8 plakjes kaas
1 eetl boter
2 dl room
peper en zout
ca. 50 gram beurre manié
Culitel
Escarienne mix
8 plakjes kaas
1 eetl boter
2 dl room
peper en zout
ca. 50 gram beurre manié
Culitel
Escarienne mix
Leuke tips
Je kan een beetje water op de plaat doen zodat de kaas niet te knapperig wordt
Bewaaradvies
Naar mijn mening zou ik dit zeer zeker niet bewaren, maar gelijk opeten. Anders wordt de champignons erg sponzig en rubberig. Dat is niet een smaak wat je wilt proeven.
Bewaaradvies
Naar mijn mening zou ik dit zeer zeker niet bewaren, maar gelijk opeten. Anders wordt de champignons erg sponzig en rubberig. Dat is niet een smaak wat je wilt proeven.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1482339
Homepage ID
2962685
Teller
166
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid