Gehakt met melk

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 09/23/2020 - 14:42
Bereidingswijze
Snipper de ui. Meng in een kom het gehakt, melk, ui en paneermeel, meng goed door. Stop daarna het mengsel in de blender en blendeer het in ongeveer 1 minuut tot een glad mengsel. Voeg dan de maïzena toe en blendeer nog 30 seconden. Doe de olie in de pan op hoog vuur en bak het mengsel totdat het gehakt gebakken is. Wanneer het gaar is bestrooien met kaas. Voeg naar smaak peper en zout toe. Smullen maar!😁👍🏻
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept heb ik zelf ontwikkelt op basis van ideeen.
Ingrediënten
2 eetlepels olijfolie, 500 gram gehakt, 0,5 liter melk, 1 ui, 100 gram geraspte kaas, 50 gram paneermeel, 25 gram maïzena, zout en peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
Blender, braadpan
Leuke tips
Om het gerecht vegetarisch te maken vervang je het gehakt voor vega gehakt.
Bestrooi het gerecht na de bereiding met lente-uitjes voor een extra bite.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Streekgerecht
Recept ID
1482241
Homepage ID
2962125
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Gertrude_Balneger
Gelegenheid