Bereidingswijze
voeg alle ingredienten samen in een komen, roer het samen even door en schep het dan in hoopjes op de madeleine bakplaat.
bak het 10 min op 220 graden en klaar zijn heerlijke hartige madeleines maar pas op , voor je het weet zijn ze weg.
bak het 10 min op 220 graden en klaar zijn heerlijke hartige madeleines maar pas op , voor je het weet zijn ze weg.
Aantal personen
12.00
Vertel iets leuks over dit recept
Laatst mocht ik een high tea organiseren voor een kennis, haar zoon heeft een ernstige allergie en omdat ik zo puur mogelijk bak vroeg ze me haar hulp.Ik had heel veel lekkere zoete recepten want uiteindelijk ben ik daar het meest in thuis als bakster. Maar een high tea is natuurlijk geen high tea zonder hartige hapjes. dus naast de scones en de bon bons stuite ik op dit recpet in mijn lade, al zolang niet maakt, want oo deze zijn toch lekker,dus besloot ik ook deze italiaanse madeleines tijdens de high tea te presenteren en ze gingen er in als zoete broodjes nouja ze zijn natuurlijk hartig ;)iedereen was super enthousiast.
Ingrediƫnten
30 gram parmazaanse kaas
10 gram zongedroogde tomaatjes, in kleine stukje, ik verknip ze met een huishoudschaar.
1 thl italiaanse kruiden
40 gram bloem
80 gram griekse yoghurt
1 thl bakpoeder
snuf zout
1 ei
10 gram zongedroogde tomaatjes, in kleine stukje, ik verknip ze met een huishoudschaar.
1 thl italiaanse kruiden
40 gram bloem
80 gram griekse yoghurt
1 thl bakpoeder
snuf zout
1 ei
Hulpmiddelen & keukengerei
madeleine bakvorm ,ingevet, voor verwarmde oven 220 graden
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Buffet
Recept ID
1482237
Homepage ID
2961735
Teller
0
Bron
ooit eens op internet gevonden
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid