Italiaanse kabeljauwfilet aglio e olio e peperoncino

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 08/31/2020 - 21:36
Bereidingswijze
Druppel het citroensap over de kabeljauwfilet en laat even intrekken.
Verhit 2 eetlepels olie in de koekenpan en bak hierin de stukjes rode peper en de knoflook plm. 2 minuten al omscheppend. Haal ze uit de pan.
Voeg de 3e eetlepel olijfolie toe aan het overgebleven vet en bak hierin de vis aan beide kanten snel lichtbruin en gaar. Kruid de vis met peper en zout.
Verdeel de pepers, knoflook en peterselie over de kabeljauw en SMULLEN maar !
Afbeelding
Italiaanse kabeljauwfilet aglio e olio e peperoncino
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke gebakken kabeljauw in een lekkere olijfolie, veel knoflook en pittige pepers. Snel klaar en erg lekker.
Ingrediƫnten
Plm. 350 gram kabeljauwfilet
Peper, zout
1 eetlepel citroensap
1 rode peper, zonder zaad en pitjes, in kleine stukjes
2 teentjes knoflook, gesnipperd
3 eetlepels goede olijfolie
Gehakte peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan
Leuke tips
Lekker met worteltjes met balsamico (zie mijn recept) en bijvoorbeeld aardappelpuree, gekookte aardappelen of gebakken aardappelen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1481773
Homepage ID
886977
Teller
2579
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij
Author Image
pwiggers
Gelegenheid