Bereidingswijze
Balletjes draaien en bakken.
Ik doe na het bakken van de balletjes altijd de jus eraf gieten, anders kan ie wat vet worden
Ketchup erbij
Los bouillonblokje op in beetje kokend water, doe bij de saus.
Doe de andere ingrediënten er bij,
Even proeven of je hem zoet of juist pittig genoeg vind, klaar
Rijst erbij koken
Ik doe na het bakken van de balletjes altijd de jus eraf gieten, anders kan ie wat vet worden
Ketchup erbij
Los bouillonblokje op in beetje kokend water, doe bij de saus.
Doe de andere ingrediënten er bij,
Even proeven of je hem zoet of juist pittig genoeg vind, klaar
Rijst erbij koken
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker
Ingrediënten
1 kilo gehakt
1 fles 700 gram ketchup
1 bouillonblokje opgelost in klein beetje kokend water
4 tl djahé (gemberpoeder)
1 tl sambal oelek
4 el ketjap manis
2 el zoetstof (sukrin)
1 zakje wokgroente
1 fles 700 gram ketchup
1 bouillonblokje opgelost in klein beetje kokend water
4 tl djahé (gemberpoeder)
1 tl sambal oelek
4 el ketjap manis
2 el zoetstof (sukrin)
1 zakje wokgroente
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1481605
Homepage ID
18350
Teller
1466
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid