Bereidingswijze
Meng de gin met de tonic en trek de G&T vacuĆ¼m samen met de balkjes of blokjes watermeloen.
Bewaar in de diepvries tot de watermeloen ijskoud is.
Warm de feta en mascarpone op een zacht vuurtje op tot je een glad mengsel bekomt. Kruid met peper en schep in een spuitzak. Bewaar in de koelkast. Het kaasmengsel zal terug opstijven.
Snijd de rode ui in ringen en marineer die in 1 deel suiker, 2 delen azijn en 4 delen water.
Versnijd de olijven in ringetjes.
Afwerking
Spuit toefjes feta-mascarponemengsel op de watermeloen.
Werk af met een stukje gemarineerde rode ui, een olijfje en basilicumblaadje.
Serveer meteen.
Bewaar in de diepvries tot de watermeloen ijskoud is.
Warm de feta en mascarpone op een zacht vuurtje op tot je een glad mengsel bekomt. Kruid met peper en schep in een spuitzak. Bewaar in de koelkast. Het kaasmengsel zal terug opstijven.
Snijd de rode ui in ringen en marineer die in 1 deel suiker, 2 delen azijn en 4 delen water.
Versnijd de olijven in ringetjes.
Afwerking
Spuit toefjes feta-mascarponemengsel op de watermeloen.
Werk af met een stukje gemarineerde rode ui, een olijfje en basilicumblaadje.
Serveer meteen.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapje bij KB 26 juni 2020
Ingrediƫnten
Watermeloen, in 8 balkjes of blokjes
5 cl O'live gin
15 cl Fever Tree Mediterenian tonic
150 g feta
150 g mascarpone
1/2 rode ui
4-tal zwarte olijven
8 basilicumblaadjes
5 cl O'live gin
15 cl Fever Tree Mediterenian tonic
150 g feta
150 g mascarpone
1/2 rode ui
4-tal zwarte olijven
8 basilicumblaadjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1480373
Homepage ID
1949664
Teller
1
Bron
Hap en tap
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid