Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een quicheschaal in en bekleed deze met bladerdeeg.
Snij een deel van de courgette over de lengte. Tip: gebruik hiervoor een kaasschaaf. De plakken komen op de bodem van de quiche bovenop het bladerdeeg. De rest van de courgette snij je in blokjes voor de vulling.
Snij de uit en de knoflook en fruit deze in een koekenpan. Snij nu ook de kip en voeg de kip en spekblokjes hier aan toe. Hier voeg je ook de blokjes courgette aan toe. Hier komt ook de spinazie bij en bak het even door. Breng op smaak met wat kruiden.
Dit voeg je nu toe aan de quichevorm.
Snij nu de tomaat en doe die bovenop het spinaziemengsel.
Versnipper de geitenkaas er overheen.
Maak nu een mengsel van de eieren, creme fraiche, pesto en bloem. Klop dit tot een glad mengsel. Giet dit nu over de vulling heen. Maak het geheel af met wat Parmezaanse kaas bovenop.
De quiche moet nu 40 minuten in de oven.
Eet smakelijk! :)
Snij een deel van de courgette over de lengte. Tip: gebruik hiervoor een kaasschaaf. De plakken komen op de bodem van de quiche bovenop het bladerdeeg. De rest van de courgette snij je in blokjes voor de vulling.
Snij de uit en de knoflook en fruit deze in een koekenpan. Snij nu ook de kip en voeg de kip en spekblokjes hier aan toe. Hier voeg je ook de blokjes courgette aan toe. Hier komt ook de spinazie bij en bak het even door. Breng op smaak met wat kruiden.
Dit voeg je nu toe aan de quichevorm.
Snij nu de tomaat en doe die bovenop het spinaziemengsel.
Versnipper de geitenkaas er overheen.
Maak nu een mengsel van de eieren, creme fraiche, pesto en bloem. Klop dit tot een glad mengsel. Giet dit nu over de vulling heen. Maak het geheel af met wat Parmezaanse kaas bovenop.
De quiche moet nu 40 minuten in de oven.
Eet smakelijk! :)
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een smakelijk recept, boordevol groenten.
Ingrediƫnten
1 pak vers bladerdeeg
1 courgette
600 gram spinazie
200 gram tomaat
1 ui
2 teentjes knoflook
125 gram spekblokjes
1 (grote) kipfilet
3 eieren
200 gram creme fraiche
1 el bloem
3 tl pesto
100 gram geitenkaas
Parmezaanse kaas
1 courgette
600 gram spinazie
200 gram tomaat
1 ui
2 teentjes knoflook
125 gram spekblokjes
1 (grote) kipfilet
3 eieren
200 gram creme fraiche
1 el bloem
3 tl pesto
100 gram geitenkaas
Parmezaanse kaas
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1479443
Homepage ID
2894099
Teller
325
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid