supersnel en lekker tomaten-basilicum brood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 05/16/2020 - 21:52
Bereidingswijze
doe in de keukenmachine het zelfrijzend bakmeel en de gedroogde tomaten, beetje zout en de basilicum. Zet de keukenmachine aan en voeg beetje bij beetje water toe tot er een deegklont is intstaan.
Haal deze uit de keukenmachine en maak er een platte ronde deegplak van ongeveeer 26 cm van.
Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en leg de deegplan op de bodem. Laat hem zachtjes op het vuur staan en draai hem na ongeveer 5-10 minuten om.
Na nog 5-10 minuten is je brood klaar!
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
ik zag op 24-kitchen dit recept van Jamie Oliver, het hoorde bij een menu met gamba's. garnalen en cocktailsaus. Maar omdat ik die dag champignonsoep meekte, leek dit brood me lekker om er bij te doen. En inderdaad....heel simpel en binnen een kwartiertje klaar, en heerlijk!
Ingrediƫnten
200 gram zelfrijzend bakmeel, 100 gram gedroogde tomaten, zout, 4 takjes basilicum, 1 el olie, beetje water
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine, koekenpan
Leuke tips
Breek het brood in stukjes en serveer het bij een zelfgemaakte soep.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mediterraan
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1479325
Homepage ID
2173109
Teller
204
Bron
24 kitchen; Jamie Oliver's 15 minute meals
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
annemiekmooij
Gelegenheid