Bereidingswijze
Snijd dunne plakken van een pain de Bucheron en rooster ze onder de grill knapperig bruin. Maak rucola aan met een paar druppels citroensap, zout en olijfolie. Leg op elke snee brood een pluk rucola en en beleg ze royaal met parmaham. Trek met een dunschiller of kaasschaaf grove krullen van een stuk parmezaanse kaas en strooi die over de broodjes.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gerecht van Allerhande juni 2005
Ingrediƫnten
Pain de Bucheron
rucola
citroensap
zout
olijfolie
Parmaham
Parmezaanse kaas
rucola
citroensap
zout
olijfolie
Parmaham
Parmezaanse kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
dunschiller of kaasschaaf
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1479209
Homepage ID
1360476
Teller
11
Bron
Allerhande
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid