Bereidingswijze
Verwarmen de oven voor op 200 graden.
Snij de knoflook klein. Bak dit samen met de roerbakgroenten aan.
Snij ondertussen de tomaat, de courgette en de salami in plakken.
Pak nu de bakplaat erbij en doe hier bakpapier op. Verdeel de bladerdeeg over de bakplaat.
Bestrijk de bladerdeeg nu met pesto en strooi hier geraspte kaas over. Doe hier bovenop het mengsel met de roerbakgroenten. Verdeel nu de tomaat, courgette en salami. Verbrokkel de geitenkaas bovenop.
De plaattaart moet nu 35 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Snij de knoflook klein. Bak dit samen met de roerbakgroenten aan.
Snij ondertussen de tomaat, de courgette en de salami in plakken.
Pak nu de bakplaat erbij en doe hier bakpapier op. Verdeel de bladerdeeg over de bakplaat.
Bestrijk de bladerdeeg nu met pesto en strooi hier geraspte kaas over. Doe hier bovenop het mengsel met de roerbakgroenten. Verdeel nu de tomaat, courgette en salami. Verbrokkel de geitenkaas bovenop.
De plaattaart moet nu 35 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker recept met een explosie van smaak!
Ingrediƫnten
8 plakjes bladerdeeg
400gr Chinese roerbakgroente
1 teentje knoflook
1 courgette
800gr tomaten
100gr geitenkaas
100gr salami
Geraspte belegen kaas
Groene pesto
400gr Chinese roerbakgroente
1 teentje knoflook
1 courgette
800gr tomaten
100gr geitenkaas
100gr salami
Geraspte belegen kaas
Groene pesto
Hulpmiddelen & keukengerei
Bakplaat
Bakpapier
Bakpapier
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1478823
Homepage ID
2894099
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid