Pasta Canneloni

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 04/22/2020 - 16:01
Bereidingswijze
Om te beginnen koken we de cannelloni voor een minuut of 3. Voeg zout toe voor extra smaak. Controleer na 3 minuten koken of de buisjes niet te zacht worden. Neem ze hierna uit de pan en spoel ze af in lauw water en laat ze rustig drogen. Tijd om de spinazie met ham in een pan met boter te bakken. Dit kunt u doen voor 2 minuten. Het beste kunt u een voorverwarmde pan gebruiken. Na de 2 minuten mag u het vuur uitzetten en kunt u de mozzarella toevoegen. U kunt het mengsel nu roeren tot het samen smelt. De afgekoelde cannelloni kunt u nu vullen met het mengsel met ham en spinazie uit de pan.Verwarm nu een oven tot 220 graden en leg de cannelloni op een rij op een ingevette ovenschaal. Ook kunt u nu de bechamelsaus eroverheen gieten, voeg ook peper, zout en nootmuskaat toe voor de smaak. Verwarm dit alles tot het goed heet is.
Zodra de cannelloni op temperatuur is kunt u deze uit de oven halen en op de borden opdienen. U kunt ervoor kiezen om parmezaanse kaas over het gerecht te strooien voor extra smaak.
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Maak vandaag nog een heerlijke pasta cannelloni. 

Bron van dit recept.
Op deze website vindt u regelmatig 
Pasta recepten. U maakt ze snel en eenvoudig. Pasta recepten zijn gezond en makkelijk te maken, ideaal voor een voedzame maaltijd voor het gehele gezin op een doordeweekse dag.
Ingrediënten
3 el geraspte parmezaanse kaas
300 ml bechamelsaus
250 gram blokjes mozzarella
fijngesneden ham 100 gram
250 gram spinazie
25 gram boter
12 cannelloni buisjes
Peper en zout
Nootmuskaat
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan
Leuke tips
U kunt bij dit gerecht ook andere vleessoorten gebruiken, zoals gehakt van lam, kip of rund. Kipstukjes of kleine stukjes worst. Ook kunt u het mengsel aanvullen met groente zoals courgette of tomaat.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1478631
Homepage ID
2913265
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Author Image
Pastalover88
Gelegenheid