Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de peer, snij in stukjes en doe dat in een kom. Hak de walnoten in kleine stukjes en brokkel de blue cheese en meng dit met de peer.. Doe dit niet te lang van te voren anders worden de walnoten zacht vanwege het perenvocht.
Hak een teentje knoflook in hele kleine stukjes. Giet wat olijfolie in de hoed van de portobello. Strooi de knoflook erop en leg de portobello's in een ovenschaal. Zet ze ongeveer 10 minuten in de oven. Haal ze eruit, doe dan de perenvulling in de portobello en zet ze nog even 5 minuten in de oven totdat de blue cheese gesmolten is. Leg er evt een takje tijm op ter garnering. Serveer direct...
Hak een teentje knoflook in hele kleine stukjes. Giet wat olijfolie in de hoed van de portobello. Strooi de knoflook erop en leg de portobello's in een ovenschaal. Zet ze ongeveer 10 minuten in de oven. Haal ze eruit, doe dan de perenvulling in de portobello en zet ze nog even 5 minuten in de oven totdat de blue cheese gesmolten is. Leg er evt een takje tijm op ter garnering. Serveer direct...
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept heb ik ooit eens van iemand gekregen. Het is zo makkelijk, en licht verteerbaar. Je kan het als tweede voorgerecht serveren. Meestal begin ik met een licht soepje, gevolgd door deze portobello..
Ingrediƫnten
twee portobello's
olijf olie
teentje knoflook
handje walnoten
1 hand peer
stukje blue cheese
tijm
olijf olie
teentje knoflook
handje walnoten
1 hand peer
stukje blue cheese
tijm
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1478377
Homepage ID
2810931
Teller
0
Bron
Vriendin
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid