Vegetarische Palak

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 04/02/2020 - 14:23
Bereidingswijze
Voobereiding:
- Snij de aardappel en wortel
- Doe ze in een pan met ruim water en voeg toe wat zout
- Breng aan de kook
- Als het water kookt voeg toe de wortel
- kook de aardappel en wortel voor 3 minuten daarna afgieten
- Intussen snijd alle groenten

Bereiding:
- bak de knoflook en ui
- Voeg toe en ontzuur de tomatenpuree
- Voeg toe spinazie en daarna de rest van de groenten
- Voeg toe yoghurt en kruiden/specerijen

Houd op laag vuur en serveer met rijst.
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een vegetarische versie van een kookboek.
Ingrediƫnten
1 Ui
4 teentjes knoflook
70 gram tomaten puree
100 ml volle yoghurt
Olie
1 aardappel
1 paprika
1 wortel
1 tomaat
200 gram baby spinazie


Specerijen en kruiden
1/2 Tl peper
1/2 Tl zout
1 Tl Kerrie poeder
1 Tl Koriander poeder
1 Tl Komijn poeder
Hulpmiddelen & keukengerei
Pannen
koksmes
snijplank
blikopener
Leuke tips
Ook lekker met Naan brood
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1478055
Homepage ID
2666777
Teller
2
Bron
50 curries uit India van Camellia Panjabi
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch
Author Image
Chefdaniel
Gelegenheid