Bereidingswijze
Roer de sambal fijn met de knoflook, voeg ketjap en azijn of citroensap toe met zoveel water tot de saus de gewenste dikte heeft.
Proef de saus en toer er naar smaak at suiker door.
Proef de saus en toer er naar smaak at suiker door.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk zoete saus bij loempia's
Ingrediƫnten
2 eetlepels sambal oeloek met trassi
2 teentjes knoflook uit de knijper
3 eetlepels ketjap manis
1 eetlepel azijn of citroensap
suiker, zout
2 teentjes knoflook uit de knijper
3 eetlepels ketjap manis
1 eetlepel azijn of citroensap
suiker, zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Geen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1477971
Homepage ID
928843
Teller
5
Bron
Chinees-Indisch kookboek
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Gelegenheid