Pangafilet in rode vissaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 03/11/2020 - 09:35
Bereidingswijze
Klein pannetje met boter verwarmen
Snij de sjalotten en knoflook tenen klein
Smoor ze in de boter
Voeg de tomatenpuree toe en meng daarna dit met water tot er een gladde saus ontstaat.
Schenk hierna de gembersiroop en witte wijn erbij
Voeg hierna de kruiden toe.
Laat de saus lekker pruttelen.

Verwarm de olijfolie en voeg daar wat kibbeling kruiden aan toe. Niet teveel anders gaat de zout overheersen.
Bak de pangafilets aan beide kant gaar.
Snij de citroen in half en sprenkel het citroenvocht over de vis.

Serverveer de vis met pasta.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wilde een vissaus hebben niet wel zoet is, maar ook weer niet te zoet van smaak.
Ingrediƫnten
4 pangafilets
Olijfolie om de vis in te bakken
Citroen
Kibbelingkruiden

Saus:
40 gram boter
2 sjalotten
2 tenen knoflook
2dl water
1 blikje tomatenpuree
2 el gembersiroop
2 el witte wijn
1 el peterselie
1 el basilicum
1 tl mosterdzaad
1 el paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
Klein pannetje
bakpan
spatel
lepel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1477591
Homepage ID
2553153
Teller
1
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
Bart1962
Gelegenheid