Zalmfilet uit de oven met honingmosterdsaus en sperziebonen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 03/03/2020 - 17:13
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 180 graden.

Bonen plm. 5 minuten voorkoken in water met zout. Bonen afgieten en goed koud afspoelen.
Goed laten uitlekken, Mengen met olijfolie en wat peper en over de ovenschaal verdelen.

Marinade roeren van honing, mosterd en olijfolie.
Zalm kruiden met peper en zout en met de marinade bestrijken. Even laten intrekken.
Zalm op de bonen leggen (zie foto).
Zet de schaal plm. 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
Afbeelding
Zalmfilet uit de oven met honingmosterdsaus en sperziebonen
Zalmfilet uit de oven met honingmosterdsaus en sperziebonen
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een gemakkelijker ovenschotel dan deze kan er bijna niet zijn.
Sperziebonen kort voorkoken.
Gemarineerde zalmfilet op de sperziebonen en schaal kan in de oven voor plm. 20 minuten.
Ondertussen bak je een paar aardappelen en dan..............smullen maar!
Ingrediƫnten
1 zalmfilet van plm. 300 gram
1 eetlepel (acacia) honing
1 eetlepel (grove) mosterd
1 eetlepel lekkere olijfolie
Peper, zout

350 gram sperziebonen
Peper, zout
1 eetlepel olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal
Leuke tips
Lekker met gebakken aardappelen en sla.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1477443
Homepage ID
886977
Teller
1399
Bron
ergens van internet
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Author Image
pwiggers
Gelegenheid