Bereidingswijze
-Snijd het rundsvlees in fijne tartaar.
-Doe het in een grote kom en voeg er de koriander, chilipeper en look aan toe.
-Breng op smaak met limoensap, sojasaus en sesamolie. Meng goed.
-Schep de tartaar in een dresseerring op een bordje. Verwijder de ring en leg er een eidooier bovenop. Werk af met sesamzaadjes en een blaadje koriander.
-Doe het in een grote kom en voeg er de koriander, chilipeper en look aan toe.
-Breng op smaak met limoensap, sojasaus en sesamolie. Meng goed.
-Schep de tartaar in een dresseerring op een bordje. Verwijder de ring en leg er een eidooier bovenop. Werk af met sesamzaadjes en een blaadje koriander.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en super lekker deze tartaar op Aziatische wijze
Ingrediƫnten
500 gr ossenhaas
1 el fijngehakte koriander + extra blaadjes
0,5 chilipeper, fijngehakt
1 teentje look, geperst
0,5 limoen, het sap
4 el Kikkoman sojasaus
1 tl sesamolie
4 eigelen
1 tl sesamzaadjes
1 el fijngehakte koriander + extra blaadjes
0,5 chilipeper, fijngehakt
1 teentje look, geperst
0,5 limoen, het sap
4 el Kikkoman sojasaus
1 tl sesamolie
4 eigelen
1 tl sesamzaadjes
Hulpmiddelen & keukengerei
dresseerring
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1475971
Homepage ID
1090993
Teller
20
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid