Bereidingswijze
Voorbereiding:
Curry pasta
Zo maak je het
1. Pureer alle ingrediënten of maak ze fijn in een vijzel.
Yoghurt mengsel:
Dit goed door elkaar mengen.
De kip
- Snijd de kip
- Meng de kip met de curry pasta
- Voeg toe de yoghurt mengsel en laat ongeveer 15 marineren in de koelkast.
Bereiding:
- Alle groenten snijden.
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Winterpeen circa 10 minuten koken en dan vocht eruit vergieten.
- In grote wok of pan 2 el olie verhitten. Ui, knoflookm daarna kip en Paprika en Tomaten toevoegen
- Voeg toe room
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
=12pxIk heb deze nog niet gekookt maar ik wilde iets nieuws uploaden.
Ingrediënten
Curry pasta ingrediënten:
15 gram koriander, vers (blad en steel)
5 tenen knoflook
gember, vers en ongeveer de grootte van een duim
2 of 3 eetlepels gedroogde kokos
1 klein blikje tomatenpuree
3 El olie, liefst arachideolie
1 El milde paprikapoeder
1 El garam masala
1/2 /Tl zwarte peper, gemalen
2 Tl korianderzaad
2 Tl kurkuma
1 Tl komijnzaad
1/2 Tl zout
Garam masala:
Porties: 12
Ingrediënten
1 eetlepel gemalen komijn
1,5 tl korianderpoeder
1 1/2 tl gemalen kardemom
1 1/2 theelepel gemalen zwarte peper
1 tl kaneelpoeder
1/2 theelepel gemalen kruidnagel
1/2 tl gemalen nootmuskaat
Het yoghurt-mengsel:
2 dl Vegan yoghurt of kokos yoghurt
2 el citroensap
1 el olie
De rijst en groente:
Ingrediënten:
Basmati rijst
400 gram tomaten blokjes uit blik
olie
1 paprika
1 prei
1 ui
1 winterpeen
250 Ml soya room
15 gram koriander, vers (blad en steel)
5 tenen knoflook
gember, vers en ongeveer de grootte van een duim
2 of 3 eetlepels gedroogde kokos
1 klein blikje tomatenpuree
3 El olie, liefst arachideolie
1 El milde paprikapoeder
1 El garam masala
1/2 /Tl zwarte peper, gemalen
2 Tl korianderzaad
2 Tl kurkuma
1 Tl komijnzaad
1/2 Tl zout
Garam masala:
Porties: 12
Ingrediënten
1 eetlepel gemalen komijn
1,5 tl korianderpoeder
1 1/2 tl gemalen kardemom
1 1/2 theelepel gemalen zwarte peper
1 tl kaneelpoeder
1/2 theelepel gemalen kruidnagel
1/2 tl gemalen nootmuskaat
Het yoghurt-mengsel:
2 dl Vegan yoghurt of kokos yoghurt
2 el citroensap
1 el olie
De rijst en groente:
Ingrediënten:
Basmati rijst
400 gram tomaten blokjes uit blik
olie
1 paprika
1 prei
1 ui
1 winterpeen
250 Ml soya room
Hulpmiddelen & keukengerei
Koksmes
Zeef
Pan
Keukenmachine/blender
Zeef
Pan
Keukenmachine/blender
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1475081
Homepage ID
2666777
Teller
1
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Gelegenheid