Paddenstoelen risotto met andijvie, noten en feta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/17/2019 - 13:15
Bereidingswijze
Snipper de ui.
Snij de paddenstoelen in plakjes
Pers de knoflook uit
Bak de ui glazig in wat olie.
Doe de paddenstoelen en de knoflook erbij en bak tot de paddenstoelen bruin zijn
Voeg de rijst en de oregano toe en bak de rijst een paar minuten
Doe de bouillon erbij en laat zachtjes koken tot de rijst gaar is
Als de rijst te droog wordt, doe je er nog wat bouillon bij. Risotto moet een beetje smeuïg zijn.
Snij de andijvie fijn . Snij wat munt fijn.
Roer de andijvie en de munt door de rijst en laat nog een paar minuten pruttelen
Breng op smaak met zout en peper.
Schep de risotto op en verkruimel de feta erover.
Verdeel ook de noten er ook nog over en bestrooi met wat munt en oregano
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Nog niet gemaakt....
Ingrediënten
1 ui
250 g paddenstoelen
3 teentjes knoflook
olijfolie
100g risotto rijst
oregano
500ml bouillon
1 krop andijvie
muntblaadjes
zout
peper
200g feta
100g gemengde noten
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1475061
Homepage ID
2677961
Teller
3
Bron
De Kruiwagen okt 2019
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Peter_de_Zoeten605
Gelegenheid