Bereidingswijze
Kook het eitje hard in ongeveer 8 minuten en laat het goed schrikken met koud water. Snijd de surimi in kleine stukjes. Snipper het uitje fijn en snijd ook het ei in kleine stukjes.
Meng in een kommetje zure room met mayonaise en citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Meng dit nu met de stukjes surimi, ui en ei met elkaar. Serveer de surimisalade op een stukje kroepoek. Hak een beetje koriander en strooi over de salade.
Meng in een kommetje zure room met mayonaise en citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Meng dit nu met de stukjes surimi, ui en ei met elkaar. Serveer de surimisalade op een stukje kroepoek. Hak een beetje koriander en strooi over de salade.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
25.00
Vertel iets leuks over dit recept
Borrelhapje van Inge 11 oktober 2019
Ingrediƫnten
1 zak kroepoek of cassave chips
200 gr surimi
1 ei
1 uitje
1 eetlepel zure room
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel citroensap
peper en zout
Koriander om te garneren
200 gr surimi
1 ei
1 uitje
1 eetlepel zure room
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel citroensap
peper en zout
Koriander om te garneren
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1474617
Homepage ID
1949664
Teller
189
Bron
Leuke recepten
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid