Bereidingswijze
Voorbereiden: (kan 2-3 uur van tevoren)
Halveer de plakjes bladerdeeg, leg ze op een ingevette bakplaat en laat ze ontdooien.
Snij de tomaten in plakken en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Leg de tomaten dakpansgewijs op het bladerdeeg.
Roer de knoflook, tijm, honing en olijfolie tot een sausje en bestrijk hiermee de tomaten en de randen van het deeg.
Maal er royaal zwarte peper er over heen en verdeel dan de geitenkaas er over.
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Schuif de bakplaat in de oven en bak de taartjes in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Serveer ze warm of lauwwarm.
Halveer de plakjes bladerdeeg, leg ze op een ingevette bakplaat en laat ze ontdooien.
Snij de tomaten in plakken en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Leg de tomaten dakpansgewijs op het bladerdeeg.
Roer de knoflook, tijm, honing en olijfolie tot een sausje en bestrijk hiermee de tomaten en de randen van het deeg.
Maal er royaal zwarte peper er over heen en verdeel dan de geitenkaas er over.
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Schuif de bakplaat in de oven en bak de taartjes in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Serveer ze warm of lauwwarm.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze heerlijke taartjes kunt u zowel warm als koud serveren.
Ingrediƫnten
4 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries)
10 stuks trostomaatjes (Tasty Tom)
1 teen knoflook, uitgeperst
1 eetl. tijmblaadjes, vers, fijngewreven
1 eetl. vloeibare honing, of balsamicoazijn of frambozenazijn
3 eetl. olijfolie extra vierge
1 snufje zwarte peper, vers gemalen
300 gr. zachte geitenkaas, verkruimeld
10 stuks trostomaatjes (Tasty Tom)
1 teen knoflook, uitgeperst
1 eetl. tijmblaadjes, vers, fijngewreven
1 eetl. vloeibare honing, of balsamicoazijn of frambozenazijn
3 eetl. olijfolie extra vierge
1 snufje zwarte peper, vers gemalen
300 gr. zachte geitenkaas, verkruimeld
Leuke tips
Serveer de hartige taartjes op een taart schaal of op een etagere.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1468399
Homepage ID
3885
Teller
33
Bron
Tip culinair.
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid