SNELLE SALTIMBOCCA MET TALEGGIO MET TAGLIATELLE EN BOSCAIOLASAUS

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 02/09/2019 - 06:46
Bereidingswijze
Maak de saus :
- Pel de sjalot en knoflook en snipper ze fijn.
-Verwijder indien gewenst de zaadlijsten van het halve chilipepertje en hak het fijn.
-Verhit een scheutje Solo vloeibaar (margarine) in een pan en voeg de sjalot, knoflook, chili en tijm toe.
- Borstel de paddestoelen schoon en doe ze in de pan. Laat de paddestoelen enkele minuten op een hoog vuur meebakken en blus dan met de rode wijn. Laat de wijn verdampen en doe de room erbij.
-Laat indikken tot een romige saus.

-Dek de kalfslapjes af met plasticfolie en sla ze plat met een koekenpan of een deegrol.
-Verdeel er de salami, taleggio en de fijngesnipperde salie over en rol de kalfslapjes op. Maak de rolletjes vast met keukentouw of een houten tandenstoker.
-Verhit twee eetlepels Solo (margarine)in een koekenpan en bak de rolletjes rondom goudbruin.

-Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-Laat de pasta goed uitlekken en meng met de saus en serveer met de saltimbocca.
Afbeelding
SNELLE SALTIMBOCCA MET  TALEGGIO MET TAGLIATELLE EN BOSCAIOLASAUS
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel en makkelijk top gerecht om uit te pakken ...liefde uit Italië ! 
Ingrediënten
Voor de saltimbocca:
4 kalfslapjes
4 plakjes Italiaanse salami
4 plakjes taleggio
4 salieblaadjes
Voor de pasta:
400 g tagliatelle
1 sjalotje
1 teentje knoflook
1/2 rood chili pepertje
verse tijmblaadjes
1 bakje gemengde (wilde) paddestoelen
100 ml rode wijn
250 ml room
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1467721
Homepage ID
1090993
Teller
65
Bron
solo open keuken
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid