Wa­ter­kers-so­ja­bo­nen­soep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/30/2018 - 09:32
Bereidingswijze
-Breng het water aan de kook met de groentebouillonpoeder.
-Voeg de sojaboontjes en tuinerwten toe, breng opnieuw aan de kook en laat 2 min. koken.
-Schenk de hete soep in de blender en voeg de waterkers, sushigember en 1 el vocht (per 4 personen) uit het potje gember toe.
-Voeg ook het basilicum toe, maar houd een paar blaadjes achter voor de garnering.
-Pureer in de blender tot een gladde soep.
-Verdeel de soep over diepe borden of kommen.
-Roer de kokosyoghurt los met 1 el (bij 4 personen) water. Schep in elk bord 1 el kokosyoghurt en garneer met het achtergehouden basilicum.
-Serveer direct.
Afbeelding
Wa­ter­kers-so­ja­bo­nen­soep
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Groen, groener groenst! Als voorgerecht serveren we soep van sojabonen en waterkers.
Ingrediënten
600 ml kraanwater
2 el Bio Today yeast free vegetable stock powder in pot
250 g diepvries gepelde sojaboontjes
100 g diepvries tuinerwten
45 g waterkers
1 el Saitaku sushigember
10 g verse basilicum
4 el kokosyoghurt
Leuke tips
Bewaartip:
Je kunt de soep tot en met het pureren 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen en bewaar afgedekt in de koelkast.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1465733
Homepage ID
1090993
Teller
20
Bron
AH
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid