Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten, met uitzondering van de zwarte thee, in een grote kookpot en warm al roerend op tot tegen het kookpunt.
Voeg de hete zwarte thee toe en zet het vuur af.
Verwijder de kruiden en serveer zo warm mogelijk. Steek in elk glas een kaneelstokje.
Voeg de hete zwarte thee toe en zet het vuur af.
Verwijder de kruiden en serveer zo warm mogelijk. Steek in elk glas een kaneelstokje.
Afbeelding
Aantal personen
16.00
Aantal stuks
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere warme punch voor 16 personen, als U uiteraard grotere glazen neemt, reken dan op 6 à 8 glazen punch.The Kraken Black Spiced Rum werd in 2010 geintroduceerd. The Kraken Black Spiced Rum is afkomstig uit Trinidad en Tobago en wordt gemaakt van lokaal geteelde suikerriet. Vervolgens wordt de rum gedurende 1 a 2 jaar gerijpt en vermengd met 11 specerijen, zoals kaneel, gember en kruidnagel.
Ingrediënten
6 suikerklontjes
sap van 1 citroen
sap van 1 sinaasappel
2 flessen (jonge) rode wijn
250 ml Kraken black spiced rum
200 g rietsuiker
1 kaneelstokje
3 steranijsjes
1 l zwarte thee
Voor de afwerking :
kaneelstokjes
sap van 1 citroen
sap van 1 sinaasappel
2 flessen (jonge) rode wijn
250 ml Kraken black spiced rum
200 g rietsuiker
1 kaneelstokje
3 steranijsjes
1 l zwarte thee
Voor de afwerking :
kaneelstokjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1464093
Homepage ID
1090993
Teller
45
Bron
Njam - chef = Manuel Wouters
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid