Panna cotta met roquefort, vijgen en honing

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/08/2018 - 13:55
Bereidingswijze
-Doe de melk en de in stukken gesneden roquefort in een kookpot.
-Kruid met de 5-bessenpeper en breng aan de kook.
-Doe het agaragarpoeder erbij en klop. Laat nog 2 min. al roerend koken.
-Doe de panna cotta in de serveerglazen. Zet 1 uur in de koelkast.
-Snijd de vijgen in kleine blokjes, doe ze in een diep bord met de takjes tijm en de honing. Voeg peper toe en meng.
-Werk de glazen net voor het serveren af met de vijgen met honing.
Afbeelding
Panna cotta met roquefort, vijgen en honing
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker Valentijn toetje.....
Ingrediƫnten
1 pakje roquefort (Papillon rouge)
40 cl melk
2 g agar-agar
6 zachte vijgen op siroop
4 koffielepels vloeibare honing
2 takjes tijm
5-pepers mengeling
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1459035
Homepage ID
1090993
Teller
57
Bron
delhaize
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid