Toasts met kippenlever en framboos

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/29/2017 - 10:36
Bereidingswijze
-Snijd het vet van de levertjes en bak ze in 20 g hete boter.
-Karamelliseer even met de honing en blus met de frambozenazijn.
-Kruid bij met peper en zout naar smaak.

-Verwijder de korsten van het brood en bak de sneden brood in de pan met de rest van de boter.
-Plet de helft van de frambozen fijn met een vork.
-Verdeel de levertjes over de sneden brood en lepel er de geplette frambozen naast.
-Werk af met de overige frambozen.
Afbeelding
Toasts met kippenlever en framboos
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Super lekkere toast 
Ingrediënten
250 g frambozen
400 g kippenlevers
4 dikke sneden meergranenbrood
2 eetlepels wijnazijn met frambozensap taste of inspirations
1 eetlepel honing
enkele blaadjes verse basilicum
40 g boter
peper en zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1458337
Homepage ID
1090993
Teller
59
Bron
delhaize
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid