Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er het ovenrooster uit.
-Rooster de boterhammen en snij ze in 4.
-Meng de geraspte mozzarella met het ei, de gehakte ui en het paprikapoeder. Besmeer de toasten met deze bereiding en leg ze achtereenvolgens op het met bakpapier beklede ovenrooster.
-Hak de cashewnoten grof en verdeel ze over de toasten. Laat ze ongeveer 12 min. in de oven bakken tot ze goudbruin zijn.
-Serveer warm bij het aperitief.
-Rooster de boterhammen en snij ze in 4.
-Meng de geraspte mozzarella met het ei, de gehakte ui en het paprikapoeder. Besmeer de toasten met deze bereiding en leg ze achtereenvolgens op het met bakpapier beklede ovenrooster.
-Hak de cashewnoten grof en verdeel ze over de toasten. Laat ze ongeveer 12 min. in de oven bakken tot ze goudbruin zijn.
-Serveer warm bij het aperitief.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
16.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere toast om bij de borrel te geven of als amuse
Ingrediënten
50 g cashewnoten
1 ei
1 eetlepel fijngehakte ui
150 g geraspte mozzarella
1/2 koffielepel paprikapoeder
4 grote sneden van een vierkant brood
1 ei
1 eetlepel fijngehakte ui
150 g geraspte mozzarella
1/2 koffielepel paprikapoeder
4 grote sneden van een vierkant brood
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1458335
Homepage ID
1090993
Teller
80
Bron
delhaize
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid