Bereidingswijze
-Maak het witloof schoon en snijd het in grove stukken.
-Bak ze in een pan met boter en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-Doe er de suiker bij en blus met balsamicoazijn en wat truffelolie.
-Bak de sint-jakobsvruchten.
-Dresseer het bord met het witloof en de sint-jakobsvruchten.
-Bak ze in een pan met boter en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-Doe er de suiker bij en blus met balsamicoazijn en wat truffelolie.
-Bak de sint-jakobsvruchten.
-Dresseer het bord met het witloof en de sint-jakobsvruchten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
(H)eerlijk feestelijk warm voorgerecht dat makkelijk te bereiden is
Ingrediënten
4 stronkjes witloof
12 sint-jakobsvruchten
1 el suiker
2 el balsamicoazijn
truffelolie
nootmuskaat
peper en zout
12 sint-jakobsvruchten
1 el suiker
2 el balsamicoazijn
truffelolie
nootmuskaat
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1458303
Homepage ID
1090993
Teller
75
Bron
Verrassend met witloof- lekker van bij ons -
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid