Bereidingswijze
-Pel en snipper de ui.
-Hak de peterselie met de tijm en de rozemarijn fijn.
-Meng de ui met de kruiden, het ei en zout en peper naar smaak door de gehakt.
-Vorm 4 hamburgers van het vlees.
-Hak de olijven fijn en meng ze met de basilicum door de mayonaise.
-Breng op smaak met peper.
-Bak het ciabattabrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-Bestrijk de burgers met de Solo en rooster ze in 6-8 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan aan beide kanten bruin en net gaar.
-Snijd de broodjes open, verdeel er de rucola over en leg er de burgers op. Verdeel de mayonaise erover en serveer direct.
-Hak de peterselie met de tijm en de rozemarijn fijn.
-Meng de ui met de kruiden, het ei en zout en peper naar smaak door de gehakt.
-Vorm 4 hamburgers van het vlees.
-Hak de olijven fijn en meng ze met de basilicum door de mayonaise.
-Breng op smaak met peper.
-Bak het ciabattabrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-Bestrijk de burgers met de Solo en rooster ze in 6-8 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan aan beide kanten bruin en net gaar.
-Snijd de broodjes open, verdeel er de rucola over en leg er de burgers op. Verdeel de mayonaise erover en serveer direct.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Italiaanse pittige burgers
Ingrediënten
1 kleine rode ui
2 eetlepels platte peterselieblaadjes
1 theelepel tijmblaadjes
1 el eetleprozemarijnblaadjes
1 ei
500 g mager rundsgehakt voor de hamburgers
10 zwarte olijven zonder pit
2 eetlepels fijngesneden verse basilicum
4 eetlepels Calvé mayonaise met eieren
4 voorgebakken mini ciabattabroodjes
2 eetlepels Solo Vloeibaar ( boter)
70 g rucola
2 eetlepels platte peterselieblaadjes
1 theelepel tijmblaadjes
1 el eetleprozemarijnblaadjes
1 ei
500 g mager rundsgehakt voor de hamburgers
10 zwarte olijven zonder pit
2 eetlepels fijngesneden verse basilicum
4 eetlepels Calvé mayonaise met eieren
4 voorgebakken mini ciabattabroodjes
2 eetlepels Solo Vloeibaar ( boter)
70 g rucola
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1458269
Homepage ID
1090993
Teller
105
Bron
solo open kitchen
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid