ITALIAANSE BURGER MET OLIJVEN-BASILICUMMAYONAISE

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/27/2017 - 09:35
Bereidingswijze
-Pel en snipper de ui.
-Hak de peterselie met de tijm en de rozemarijn fijn.
-Meng de ui met de kruiden, het ei en zout en peper naar smaak door de gehakt.
-Vorm 4 hamburgers van het vlees.

-Hak de olijven fijn en meng ze met de basilicum door de mayonaise.
-Breng op smaak met peper.

-Bak het ciabattabrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-Bestrijk de burgers met de Solo en rooster ze in 6-8 minuten op het rooster boven een gloeiende barbecue of in een hete grillpan aan beide kanten bruin en net gaar.
-Snijd de broodjes open, verdeel er de rucola over en leg er de burgers op. Verdeel de mayonaise erover en serveer direct.
Afbeelding
ITALIAANSE BURGER MET OLIJVEN-BASILICUMMAYONAISE
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Italiaanse pittige burgers
Ingrediënten
1 kleine rode ui
2 eetlepels platte peterselieblaadjes
1 theelepel tijmblaadjes
1 el eetleprozemarijnblaadjes
1 ei
500 g mager rundsgehakt voor de hamburgers
10 zwarte olijven zonder pit
2 eetlepels fijngesneden verse basilicum
4 eetlepels Calvé mayonaise met eieren
4 voorgebakken mini ciabattabroodjes
2 eetlepels Solo Vloeibaar ( boter)
70 g rucola
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1458269
Homepage ID
1090993
Teller
105
Bron
solo open kitchen
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid