Bereidingswijze
-Doe alle ingrediënten voor de zalmballetjes samen in een blender en mix glad.
-Rol balletjes van het mengsel.
-Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak hierin de balletjes goudbruin en krokant.
-Doe ondertussen alle ingrediënten voor de avocadodipsaus in de blender en mix glad.
SERVEREN:
Serveer de zalmballetjes samen met de avocadodipsaus.
-Rol balletjes van het mengsel.
-Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak hierin de balletjes goudbruin en krokant.
-Doe ondertussen alle ingrediënten voor de avocadodipsaus in de blender en mix glad.
SERVEREN:
Serveer de zalmballetjes samen met de avocadodipsaus.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijke hartige amuse/ borrelhapje, makkleijk en snel gemaakt
Ingrediënten
Voor de zalmballetjes:
500 gr verse zalm
1 teentje look
10 blaadjes munt
1 rode ui
10 blaadjes koriander
2 el sojasaus
-olijfolie om te bakken
Voor de avocadodipsaus:
1 avocado
100 gr Griekse yoghurt
1/2 limoen, het sap
peper
zout
500 gr verse zalm
1 teentje look
10 blaadjes munt
1 rode ui
10 blaadjes koriander
2 el sojasaus
-olijfolie om te bakken
Voor de avocadodipsaus:
1 avocado
100 gr Griekse yoghurt
1/2 limoen, het sap
peper
zout
Video URL
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1456947
Homepage ID
1090993
Teller
455
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid