Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Klopt de eieren stijf met een mixer ( = goudgeel van kleur en je moet hem ondersteboven kunnen draaien zonder dat het mengsel eruit valt). Hiervoor heb je wel wat geduld nodig.
Smelt de Nutella au bainmarie of kort in de microgolfoven.
Spatel beetje bij beetje de gesmolten Nutella door het opgeklopt eimengsel. Meng door tot je een egaal beslag hebt.
Vet een bakvorm in of bekleed een bakvorm met bakpapier.
Plaats 25 min. in de oven.
Even laten afkoelen en in stukken snijden.
Smullen maar!
Klopt de eieren stijf met een mixer ( = goudgeel van kleur en je moet hem ondersteboven kunnen draaien zonder dat het mengsel eruit valt). Hiervoor heb je wel wat geduld nodig.
Smelt de Nutella au bainmarie of kort in de microgolfoven.
Spatel beetje bij beetje de gesmolten Nutella door het opgeklopt eimengsel. Meng door tot je een egaal beslag hebt.
Vet een bakvorm in of bekleed een bakvorm met bakpapier.
Plaats 25 min. in de oven.
Even laten afkoelen en in stukken snijden.
Smullen maar!
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Op 5 februari was het World Nutella Day. Zo een dag kon ik niet aan mij laten voorbij gaan. Daarom zocht ik een receptje op voor Nutella brownies, en zo kwam ik op dit receptje. Ik amuseerde mij in de keuken en even later toverde ik een heerlijk goedje op tafel. Deze brownies waren in no-time op. Mr. Boyfriend en onze gasten waren verzot op deze brownies. Je moét ze gewoon maken !!
Ingrediënten
300 g Nutella
4 eieren
4 eieren
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal
oven
mixer
oven
mixer
Leuke tips
Voeg eventueel chocoladechips toe voor een 'chocoladecrunch'
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1450245
Homepage ID
2632797
Teller
7353
Bron
foodness.nl
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Gelegenheid