Bereidingswijze
1. Meng alle ingrediënten door gehakt en draai er 16 balletjes van.
2. Laat balletjes een 1/2 uur opstijven in koelkast.
3. Haal balletjes door bloem en bak in koekenpan in olie tot gaar en krokant.
4. Rijgt 4 balletjes aan per stokje.
2. Laat balletjes een 1/2 uur opstijven in koelkast.
3. Haal balletjes door bloem en bak in koekenpan in olie tot gaar en krokant.
4. Rijgt 4 balletjes aan per stokje.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Door gebruik te maken van venkel in combinatie met Jeneverbessen, krijgt deze gehaktballetjes een unieke smaak.
Ingrediënten
500 g half om half gehakt
zout
1 t paprika
1/4 t chili vlokken
mespunt cayennepeper
1/4 t grof gemalen zwarte peper
1/4 t grof gemalen witte peper
1/4 t venkel zaden
6 gemalen jeneverbessen
olie voor bakken
zout
1 t paprika
1/4 t chili vlokken
mespunt cayennepeper
1/4 t grof gemalen zwarte peper
1/4 t grof gemalen witte peper
1/4 t venkel zaden
6 gemalen jeneverbessen
olie voor bakken
Leuke tips
Ik eet dit met tomatenketchup
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1449153
Homepage ID
1066450
Teller
433
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid