Bereidingswijze
-Bekleed 6 beboterde mini-taartvormpjes met kruimeldeeg.
-Zet 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Laat dan even afkoelen.
- Meng de roomkaas met de hazelnoten en de suiker. Verdeel over taartbodems. Was de peren en snij ze in kwartjes.
-Verwijder de klokhuizen. Snij in dunne partjes en verdeel deze dakpansgewijs over het kaasmengsel.
-Bestrijk met een beetje gesmolten boter en bestrooi met de extra suiker. Zet 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
Laat afkoelen.
-Zet 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Laat dan even afkoelen.
- Meng de roomkaas met de hazelnoten en de suiker. Verdeel over taartbodems. Was de peren en snij ze in kwartjes.
-Verwijder de klokhuizen. Snij in dunne partjes en verdeel deze dakpansgewijs over het kaasmengsel.
-Bestrijk met een beetje gesmolten boter en bestrooi met de extra suiker. Zet 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
Laat afkoelen.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een makkelijke en superlekker mini perentaartje. Recept is goed voor 6 stuks
Ingrediënten
1 kruimeldeeg (kant-en-klaar)
250 g roomkaas
een kopje hazelnoten, geraspt
4 eetlepels suiker
2 peren
boter
6 extra theelepels suiker
250 g roomkaas
een kopje hazelnoten, geraspt
4 eetlepels suiker
2 peren
boter
6 extra theelepels suiker
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1440160
Homepage ID
1090993
Teller
344
Bron
van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid