Sint-jakobsvruchten met witloof

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/12/2016 - 15:46
Bereidingswijze
-Maak het witloof schoon en snij het in grove stukken.
-Bak ze in een pan met boter en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-Doe er de suiker bij en blus met balsamicoazijn en wat truffelolie.
-Bak de sint-jakobsvruchten.

Dresseer het bord met het witloof en de sint-jakobsvruchten.
Afbeelding
Sint-jakobsvruchten met witloof
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere rijkelijke soep , prima geschikt voor elk feest
Ingrediƫnten
4 stronkjes witloof
12 sint-jakobsvruchten
1 el suiker
2 el balsamicoazijn
truffelolie
nootmuskaat
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1440156
Homepage ID
1090993
Teller
16
Bron
van bij ons
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid