Champignonsoep met garnaaltjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 02/12/2016 - 15:42
Bereidingswijze
-Borstel de champignons schoon en snijd ze in gelijke plakjes.
-Was het stuk Chinese kool en haal de bladeren uit elkaar. Snijd elk blad in stukjes.
-Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de champignons en de Chinese kool toe.
-Laat 20 minuten koken op een zacht vuurtje.

-Voeg de vermicelli toe en laat nog 5 minuten koken.
-Voeg de sojasaus, de garnaaltjes, peper en zout toe en laat nog even doorwarmen.
Afbeelding
Champignonsoep met garnaaltjes
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
het recept is voor 1,5 l lekkere romige soep
Ingrediënten
400 g champignons
¼ Chinese kool
1,5 l magere kippenbouillon
100 g vermicelli
1 eetlepel sojasaus
150 g grijze garnaaltjes
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1440154
Homepage ID
1090993
Teller
37
Bron
van bij ons
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid