Bereidingswijze
-Borstel de champignons schoon en snijd ze in gelijke plakjes.
-Was het stuk Chinese kool en haal de bladeren uit elkaar. Snijd elk blad in stukjes.
-Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de champignons en de Chinese kool toe.
-Laat 20 minuten koken op een zacht vuurtje.
-Voeg de vermicelli toe en laat nog 5 minuten koken.
-Voeg de sojasaus, de garnaaltjes, peper en zout toe en laat nog even doorwarmen.
-Was het stuk Chinese kool en haal de bladeren uit elkaar. Snijd elk blad in stukjes.
-Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de champignons en de Chinese kool toe.
-Laat 20 minuten koken op een zacht vuurtje.
-Voeg de vermicelli toe en laat nog 5 minuten koken.
-Voeg de sojasaus, de garnaaltjes, peper en zout toe en laat nog even doorwarmen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
het recept is voor 1,5 l lekkere romige soep
Ingrediënten
400 g champignons
¼ Chinese kool
1,5 l magere kippenbouillon
100 g vermicelli
1 eetlepel sojasaus
150 g grijze garnaaltjes
peper en zout
¼ Chinese kool
1,5 l magere kippenbouillon
100 g vermicelli
1 eetlepel sojasaus
150 g grijze garnaaltjes
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1440154
Homepage ID
1090993
Teller
37
Bron
van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid