Bereidingswijze
- paprika laten uitlekken
- uit en knoflook 30 sec bakken
- paprika en tomaten snijden en toevoegen. In 25 min garen.
- zout, peper, kappertjes, basilicum toevoegen
- af laten koelen
- op een crostini doen en garneren met feta
- uit en knoflook 30 sec bakken
- paprika en tomaten snijden en toevoegen. In 25 min garen.
- zout, peper, kappertjes, basilicum toevoegen
- af laten koelen
- op een crostini doen en garneren met feta
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bij onze nieuwjaarsborrel maken we vaak crostini's of bruchetta's (ik weet eigenlijk niet wat het verschil is). De truc is om ieder jaar met nieuw beleg te komen. Deze viel in 2016 erg in de smaak:
Ingrediënten
1 pot geroosterde paprika
4 tomaten
1 ui
2 knoflook
1 el kappers
basilicum
feta
crostini's
4 tomaten
1 ui
2 knoflook
1 el kappers
basilicum
feta
crostini's
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1439534
Homepage ID
2441622
Teller
71
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid